Winter wonderland

De winter is in het land. Een beetje laat volgens sommigen, want geen witte kerst, of nog net op tijd, voor het voorjaar begint. Hoe jij de winter ervaart en of jij ervan geniet of juist niet, dat is heel persoonlijk. De natuur gebruikt deze periode in ieder geval om even bij te komen. Even tijd voor rust, bezinning, tot jezelf komen en reflecteren. De dagen zijn korter, de mens trekt zich ook wat meer terug en het energieniveau is wat lager, waardoor alles vertraagt en je even stil kunt staan. Door Corona is voor velen deze tijd nog wat stiller, te stil misschien wel, en duurt de tijd van rust en bezinning al veel langer. Wat heeft dit jou tot nu toe gebracht? Tot welke inzichten ben je gekomen? Welke andere keuzes heb jij gemaakt? Of wat wil je vooral niet meer, waar zie je naar uit zodra de dagen weer langer, lichter en vrijer worden? Ik bezin graag met je mee, help je hierbij stil te staan, je gedachten en gevoelens te benoemen en ordenen en keuzes te maken, actie te ondernemen. Of ik help je de lichtpuntjes in de duisternis weer te vinden en te kijken naar wat wel nog kan, hoe je je dagen iets positiever kunt maken. Hoe dan ook, als dadelijk het voorjaar en de grote schoonmaak weer voor de deur staan, mag je ook tijd maken voor een grote opruiming bij jezelf. Voor een frisse, energieke en positieve start. Ik coach je hier graag bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *