Januari 2021

Januari, de maand van de goede voornemens, is voorbij. Vaak hebben de meeste goede voornemens het niet tot hier gered. Ik bedoel, als ik naar mezelf kijk: ik eet nog steeds (teveel) chocolade, heb ondanks ‘dry january’ nog ieder weekend wel een (of twee..) glaasjes alcohol gedronken, ben nog steeds niet begonnen met sporten en dan vergeet ik vast nog 1 of 2 ‘zondes’ te noemen die ik zou minderen… Maar toch ben ik trots. Ik had me namelijk ook voorgenomen om dit jaar mijn dromen waar te gaan maken. En zie hier, mijn eigen coaching praktijk is een feit! Ik droom er al ongeveer mijn halve leven van, maar had nooit de durf om er daadwerkelijk iets mee te gaan doen. In de tussentijd heb ik wel een hoop andere dingen gedaan en bereikt, waar ik ook trots op ben, maar dit is voor mij toch echt heel bijzonder. Dromen kunnen uitkomen, als je maar durft! Durf jij ervoor te gaan? Ik help je graag op weg en zet samen met jou je dromen en wensen om in concrete plannen en acties om je doel te kunnen bereiken. Maar ook bij minder grote dromen, bij goede voornemens die stiekem uit de aandacht zijn geraakt maar die je toch graag nog wilt waarmaken en waarbij je een beetje steun kunt gebruiken: bel me en we praten er samen over verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *